Genieten in de bar/kantine

Zin in een koud glas bier, een kopje koffie of een ander drankje? Breng dan eens een bezoek aan onze gezellige bar.

De bar en kantine dienen als een gastvrij ontmoetingscentrum voor jong en oud, voor vaste gasten en vakantiegangers. Gedurende het seizoen vinden hier veel recreatieve activiteiten plaats. Het gevarieerde programma wordt voor een groot deel ingevuld door en met de ontspanningscommissie van onze vaste gasten.

Regelmatig vinden er leuke activiteiten plaats, zoals dans- en amusementsavonden en kaart-, biljart- en bingoavonden. Maar ook voetbalwedstrijden, fietstochten en nog veel meer activiteiten maken het verblijf op ’t Haasje Recreatiepark tot een onvergetelijke ervaring. In de wintermaanden is de bar vrijdag, zaterdag en dinsdag geopend. Op die dagen hebben we ook vaste activiteiten in de bar.

Kijk voor de actuele openingstijden op de poster aan de deur. Momenteel iedere zaterdag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur.

 

 

Snackbar

Op ‘t Haasje is ook een snackbar aanwezig, met uiteraard de nodige snacks en friet. Even geen zin om te koken? Ook voor een heerlijke maaltijd bent u van harte welkom. We hebben wisselende week- en maandmenu`s.

In het hoogseizoen is de snackbar elke dag geopend. Buiten het seizoen is dit beperkter, maar kunt u dagelijks bij Haasje Over terecht voor snacks, friet en belegde broodjes. 

Voor meer informatie bezoek Haasje horeca

 

 

Haasje horeca