Zwembad

Het zwembad (buitenbad) is alleen gratis toegankelijk voor personen die ingeschreven staan op ’t Haasje Recreatiepark.

Het zwembad is bij mooi weer geopend vanaf het Hemelvaartweekend. Het grootste zwembad is 20 x 10 meter en 140 cm diep. Het tweede zwembad meet 6 x 12 meter ( 50 tot 90 cm diep) en er is een afgeschermd peuterbad dat 40 cm diep is. De zwembaden worden verwarmt door zonnepanelen.

 

Speeltuinen, sportvelden en visvijvers

Recreatiepark `t Haasje is ruim opgezet voor kinderen en de sportieve recreanten, op het park bevinden zich meerdere speeltuintjes waar de kleintjes heerlijk kunnen ravotten, schommelen, klimmen en glijden. 

`t Haasje beschikt over een professioneel voetbalveld waar regelmatig toernooitjes, trainingen en clinics worden gegeven voor jong en oud. Een heerlijk potje tennis is ook mogelijk op ons all-wheater tennis-court, vergeet alleen niet voortijdig te reserveren bij de receptie. De tennisbaan is elke dag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Even tot rust komen en ontspannen een hengeltje uitgooien kan in de drie visvijvers, wij vragen alleen om respect te houden voor de natuur en de gevangen vissen netjes te behandelen en terug te zetten.