Bent u op zoek naar uw eigen stukje Brabant? Op 't Haasje recreatiepark worden regelmatig stacaravans en chalets te koop aangeboden. Bent u geïnteresseerd? Kom dan gerust eens kijken! Onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden.

De vaste staanplaats; Uw eigen jaar- of chaletplaats:

’t Haasje Recreatiepark is 25 ha groot en telt 450 vaste staanplaatsen. Deze zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Met een aansluiting op riolering, water, elektriciteit (10, 16 of 25 amp.), centrale antenne en het vaste propaan- of aardgasnet. Ook een telefoonaansluiting is mogelijk. De kavels variëren in grootte van 100 tot 300 m². De kampeermiddelen bestaan uit stacaravans, chalets en vakantiehuisjes. Voor aan- en verkoop hiervan wordt bemiddeld. Voor het actuele aanbod zie hieronder.

Het park is gedeeltelijk autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bagagekarretjes zijn ruimschoots voorhanden. Op het grootste gedeelte van ons park zijn honden niet toegestaan. ’t Haasje Recreatiepark is trots op zijn vele vaste gasten die al jaren bijdragen aan de goede, ontspannen familiaire sfeer. Brabant op zijn best!

D12 stacaravan
€7.500,00
Deze stacaravan is geplaatst op D12. De woonkamer heeft een zitgedeelte en een apart eetgedeelte. Ook is er een kacheltje in de woonkamer aanwezig. De keuken is uitgerust met een koelkast en ee..
G23 stacaravan
€8.500,00
Deze stacaravan is gelegen op plaats G23. De stacaravan heeft 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer waar een douche en wastafel aanwezig is. Bij de prijs zit de gehele inboedel inbegrepen. ..
 Willerby Beaumaris
€13.750,00
Dit chalet van het merk Willerby Holiday Homes Ltd., type Beaumaris heeft een afmeting van ca. 11.00 x 3.60 m. Het chalet beschikt over een woonkamer met een ruime hoekbank en een eettafel. De keuken ..
Sunseeker Kreta Super Verkocht O.V.B.
Deze stacaravan, met afmetingen van circa 9,70 meter x 3,30 meter, is van het merk Sunseeker. De stacaravan heeft dubbele beglazing. De ruime woonkamer is gemeubileerd met een grote bank en aan de ..
Atlas Dynasty super
€15.950,00
Deze stacaravan uit de showroom beschikt over een woonkamer met twee losse banken, een stoel, aparte eettafel en een kacheltje. De keuken heeft een 4-pitsfornuis, een ingebouwde oven en veel kastruimt..
Atlas Moonstone Super
€16.500,00
Deze stacaravan is van het merk Atlas, type Moonstone Super. De woonkamer is gemeubileerd met twee keer een driezitsbank. Er is ook een eethoek waar een hoekbankje instaat. Ook is er een kacheltje ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 11