Bent u op zoek naar uw eigen stukje Brabant? Op 't Haasje recreatiepark worden regelmatig stacaravans en chalets te koop aangeboden. Bent u geïnteresseerd? Kom dan gerust eens kijken! Onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden.

De vaste staanplaats; Uw eigen jaar- of chaletplaats:

’t Haasje Recreatiepark is 25 ha groot en telt 450 vaste staanplaatsen. Deze zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Met een aansluiting op riolering, water, elektriciteit (10, 16 of 25 amp.), centrale antenne en het vaste propaan- of aardgasnet. Ook een telefoonaansluiting is mogelijk. De kavels variëren in grootte van 100 tot 300 m². De kampeermiddelen bestaan uit stacaravans, chalets en vakantiehuisjes. Voor aan- en verkoop hiervan wordt bemiddeld. Voor het actuele aanbod zie hieronder.

Het park is gedeeltelijk autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bagagekarretjes zijn ruimschoots voorhanden. Op het grootste gedeelte van ons park zijn honden niet toegestaan. ’t Haasje Recreatiepark is trots op zijn vele vaste gasten die al jaren bijdragen aan de goede, ontspannen familiaire sfeer. Brabant op zijn best!

W06 Chalet
€0,00
Dit nieuwe chalet wat gelegen is op W06 heeft een L-vorm en heeft 3 slaapkamers. Het chalet heeft een ruime woonkamer waar ook de keuken in is gelegen. De keuken geeft een 4-pitsgasfornuis en een ove..
D10 ABI Arizona
€9.000,00
Deze stacaravan, gelegen op plaats D10, is van het merk ABI Arizona. De woonkamer heeft een groot zitgedeelte met ruimte voor een eettafeltje. Bovendien is er een kachel aanwezig. In de keuken is ee..
X26 stacaravan ABI Arizona
Deze stacaravan is gelegen op plaats X26 en heeft een afmeting van 9m x 3.70m. In de woonkamer is een kachel aanwezig en er is ook een airco. De keuken heeft veel opbergruimte, ook is er een 4-pitsga..
 Willerby Beaumaris
€13.750,00
Dit chalet van het merk Willerby Holiday Homes Ltd., type Beaumaris heeft een afmeting van ca. 11.00 x 3.60 m. Het chalet beschikt over een woonkamer met een ruime hoekbank en een eettafel. De keuken ..
L04 Atlas Tempo Super
€14.000,00
Deze stacaravan heeft een afmeting van ca. 8,60 x 3,70m en is gelegen op plaats L04. De stacaravan beschikt over 2 slaapkamers, waar in beide een tweepersoonsbed geplaatst is. De woonkamer..
Atlas Dynasty super
€15.950,00
Deze stacaravan uit de showroom beschikt over een woonkamer met twee losse banken, een stoel, aparte eettafel en een kacheltje. De keuken heeft een 4-pitsfornuis, een ingebouwde oven en veel kastruimt..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 7