Bruiloften/partijen

Trouwplannen, bedrijfsfeest maar nog geen geschikte locatie? …Wist U dat wij beschikken over een grote zaal met een cafebar voor doeleinden vanaf 100 tot ca. 350 personen.Deze beschikt over een podium, geluidsinstallatie, en sfeerverlichting indien mogelijk kunnen we de zaal opdelen in 2 ruimtes.

Mocht U een kleinere ruimte willen geen probleem `t Haasje beschikt nog over een knusse ruimte die sfeervol is ingericht tot ca. 50 personen. Ook deze ruimte heeft een geluidsinstallatie en een cafebar.Beide zalen zijn gelijkvloers en hebben een mooie licht inval. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en is ook voor thema`s aan te passen. In combinatie met onze bistro service kunnen wij U lunch, diner, buffet( warm en/of koud) verzorgen voor elke activiteit evenals een overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Zaalverhuur( zakelijk)

Ook bieden wij ruimte voor vergaderingen/ cursussen/ recepties/ beursen/ workshops/ trainingen/ presentaties ect.
Afspraken voor audiovisuele hulpmiddelen zijn mogelijk. Wij richten voor uw de zaal in met de door u gewenste tafelindeling, verlichting en apparatuur, maar voor uw receptie zorgen wij voor intieme verlichting, sta-tafels en-of zitjes, muziek en wat voor u ook de gewenste indeling en opstelling zou zijn.

Wat denkt u van een dinershow met een thema avond in bijvoorbeeld Caribische stijl?
De zaal is dan geheel tropische in sferen aangekleed, verklede dames die de bediening verzorgen en niet te vergeten de swingende muziek en spetterende shows. Uw (personeels) feest zal geslaagd zijn. 

Naast het verzorgen van koffie/thee en (fris)dranken zijn er mogelijkheden voor lunch en/of diner in onze sfeervolle bistro. Eventueel kan er ook overnacht worden in een van de bungalows/caravans op het recreatie park. 

Laat U verwennen door onze Bistro service

Het is al mogelijk om vanaf 15 personen U te laten verwennen door onze bistro service, wij serveren complete buffeten van koud tot warm en niet te vergeten onze specialiteit de barbeque. Maar onze mogelijkheden zijn veelzijdig en wij vertellen graag wat er kan en aansluit op Uw wensen.

De ideale combinatie voor Uw Feesten, Partijen & Bijeenkomsten. Mocht u interesse hebben om iets bij ons te organiseren, of mocht u graag willen dat wij uw complete feest of bruiloft volledig verzorgen, neem dan tijdig contact met ons op en wij verzorgen voor u een onvergetelijke dag.

Voor meer informatie bezoek Haasje horeca

Haasje horeca