Hartelijk welkom met tent, toercaravan of camper:

Al vanaf 1934 wordt er gekampeerd op ’t Haasje. Er zijn zo’n 140 toeristische plaatsen voor tent en caravan, deze zijn circa 10 x 10 meter. De plaatsen zijn ‘groen’ van elkaar gescheiden door een haag. Elke kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektriciteit   (10 amp.), centrale antenne, een watertappunt en een rioolaansluiting. Het toeristische deel van ons park is autovrij; de auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen. Honden (max. 2) zijn toegestaan op het kampeerterrein. Toercaravans zijn welkom tot een lengte van maximaal zeven meter.

Voor kampeerders die een heel seizoen willen blijven geldt een gunstig seizoen tarief.

Het nieuwe sanitairgebouw is een ultra modern, comfortabel sanitairgebouw dat voldoet aan een aantal innovatieve voorwaarden, zoals toegangscontrole, vloerverwarming, grijswatercircuit, luchtbehandeling, vaat- en  wasmachines, invalidentoilet en douche, zonneboiler en babyroom.
Het meest recent aangelegde toeristische veld,  bestaat uit ruim 40 kampeerplaatsen en 7 verharde camperplaatsen. Dit Y-veld ligt tegenover het moderne sanitairgebouw en een grote buitenspeeltuin. 

Camperplaats
De camperplaatsen zijn te vinden op het Y-veld, deze plaatsen zijn deels verhard en deels gras. Het sanitair gebouw ligt tegenover deze plaatsen. De camperplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elek..
Kampeerplaats
De kampeerplaatsen zijn te vinden op het Y-veld. Het sanitair gebouw ligt nabij deze plaatsen. Een kampeerplaats is circa 100m2 en voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting, watertappunt, central..
Sheltertent plaats
De sheltertentplaatsen zijn uitsluitend geschikt voor een sheltertent of 1-persoonstent. Het sanitair gebouw ligt nabij deze plaatsen. De plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting, ..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3