Overnachten in groen Brabant, Recreatiepark ‘t Haasje biedt diverse mogelijkheden.
Of u nu wilt overnachten in uw toercaravan, tent of camper, u bent bij ons van harte welkom!

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Klik hier onder voor een overzicht van de actuele prijzen.

 

Hartelijk welkom met tent, toercaravan of camper:

Al vanaf 1934 wordt er gekampeerd op ’t Haasje. Er zijn zo’n 140 toeristische plaatsen voor tent en caravan, deze zijn circa 10 x 10 meter. Alle plaatsen zijn ‘groen’ van elkaar gescheiden door een haag. Elke kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektriciteit   (10 amp.), centrale antenne, een watertappunt en een rioolaansluiting. De luxe plaatsen zijn voorzien van een privé sanitairunit. Dat betekent een eigen toilet, douche en wastafel vlak naast je caravan! Het toeristische deel van ons park is autovrij; de auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen. Er is een beperkt gedeelte waar honden mogen komen. Kampeerauto’s zijn welkom tot een lengte van maximaal zeven meter.

 

Voor kampeerders die een heel seizoen willen blijven geldt een gunstig seizoen tarief.

Het nieuwe sanitairgebouw is een ultra modern, comfortabel sanitairgebouw dat voldoet aan een aantal innovatieve voorwaarden, zoals toegangscontrole, vloerverwarming, grijswatercircuit, luchtbehandeling, vaat- en  wasmachines, invalidentoilet en douche, zonneboiler en babyroom.

Tevens is er een compleet nieuw toeristisch veld aangelegd, bestaande uit ruim 40 kampeerplaatsen en 7 verharde camperplaatsen. Dit nieuwe Y-veld is tegenover het nieuwe sanitairgebouw. 

Camperplaats
De camperplaatsen zijn te vinden op het Y-veld, deze plaatsen zijn deels verhard en deels gras. Het sanitair gebouw ligt tegenover deze plaatsen. De camperplaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elek..
Kampeerplaats
De kampeerplaatsen zijn te vinden op het Y-veld. Het sanitair gebouw ligt nabij deze plaatsen. Een kampeerplaats is circa 100m2 en voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting, watertappunt, central..
Sheltertent plaats
De sheltertentplaatsen zijn uitsluitend geschikt voor een sheltertent of 1-persoonstent. Het sanitair gebouw ligt nabij deze plaatsen. De plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting, ..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3