Bent u op zoek naar uw eigen stukje Brabant? Op 't Haasje recreatiepark worden regelmatig stacaravans en chalets te koop aangeboden. Bent u geïnteresseerd? Kom dan gerust eens kijken! Onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden.

De vaste staanplaats; Uw eigen jaar- of chaletplaats:

’t Haasje Recreatiepark is 25 ha groot en telt 450 vaste staanplaatsen. Deze zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Met een aansluiting op riolering, water, elektriciteit (10, 16 of 25 amp.), centrale antenne en het vaste propaan- of aardgasnet. Ook een telefoonaansluiting is mogelijk. De kavels variëren in grootte van 100 tot 300 m². De kampeermiddelen bestaan uit stacaravans, chalets en vakantiehuisjes. Voor aan- en verkoop hiervan wordt bemiddeld. Voor het actuele aanbod zie hieronder.

Het park is gedeeltelijk autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bagagekarretjes zijn ruimschoots voorhanden. Op het grootste gedeelte van ons park zijn honden niet toegestaan. ’t Haasje Recreatiepark is trots op zijn vele vaste gasten die al jaren bijdragen aan de goede, ontspannen familiaire sfeer. Brabant op zijn best!

I28 Stacaravan
€4.000,00
Deze stacaravan heeft een afmeting van ca. 8,50 x 3,20 m. De stacaravan heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een douche en toilet, de keuken is o.a. voorzien van een 4-pits gasstel me..
G33 Sunseeker Jamaica
€12.000,00
Deze stacaravan van het merk Sunseeker Jamaica heeft een afmeting van 11m x 3.7m en is gelegen op plaats G33. De stacaravan heeft 3 slaapkamers, één slaapkamer waar een tweepersoonsbed in past en t..
K19 stacaravan merk BK Blue Bird type Parkstone
Deze stacaravan van het merk BK Bleu Bird heeft een afmeting van 11,20m x 3,60m en is gelegen op plaats K19. Verder heeft de stacaravan 3 slaapkamers een douche en toilet. Bij de prijs zit de gehe..
 Willerby Beaumaris
€13.750,00
Dit chalet van het merk Willerby Holiday Homes Ltd., type Beaumaris heeft een afmeting van ca. 11.00 x 3.60 m. Het chalet beschikt over een woonkamer met een ruime hoekbank en een eettafel. De keuken ..
Atlas Dynasty super
€15.950,00
Deze stacaravan uit de showroom beschikt over een woonkamer met twee losse banken, een stoel, aparte eettafel en een kacheltje. De keuken heeft een 4-pitsfornuis, een ingebouwde oven en veel kastruimt..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5