Bent u op zoek naar uw eigen stukje Brabant? Op 't Haasje recreatiepark worden regelmatig stacaravans en chalets te koop aangeboden. Bent u geïnteresseerd? Kom dan gerust eens kijken! Onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden.

De vaste staanplaats; Uw eigen jaar- of chaletplaats:

’t Haasje Recreatiepark is 25 ha groot en telt 450 vaste staanplaatsen. Deze zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Met een aansluiting op riolering, water, elektriciteit (10, 16 of 25 amp.), centrale antenne en het vaste propaan- of aardgasnet. Ook een telefoonaansluiting is mogelijk. De kavels variëren in grootte van 100 tot 300 m². De kampeermiddelen bestaan uit stacaravans, chalets en vakantiehuisjes. Voor aan- en verkoop hiervan wordt bemiddeld. Voor het actuele aanbod zie hieronder.

Het park is gedeeltelijk autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bagagekarretjes zijn ruimschoots voorhanden. Op het grootste gedeelte van ons park zijn honden niet toegestaan. Ook in de winter kunt u recreatief gebruik maken van uw vakantieverblijf. ’t Haasje Recreatiepark is trots op zijn vele vaste gasten die al jaren bijdragen aan de goede, ontspannen familiaire sfeer. Brabant op zijn best!

I32 Aluminium Stacaravan Sunseeker
Deze stacaravan van het merk Sunseeker beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en keuken. Honden zijn op dit terreingedeelte niet toegestaan. ..
I07 Willerby Arizona
Deze stacaravan van het merk Willerby, type Arizona beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet. De inboedel, alsmede de schuur is bij de koop inbegrepen. Honden zijn op dit terrein..
J27 Aluminium Stacaravan Sunseeker
Deze stacaravan van het merk Sunseeker beschikt over 2 (slaap)kamers, een badkamer met toilet en keuken. Honden zijn op dit terreingedeelte niet toegestaan. ..
H13 Aluminium Stacaravan Swan
Deze stacaravan van het merk Swan beschikt over 2 slaapkamers, een keuken, badkamer met toilet. Honden zijn op dit terreingedeelte niet toegestaan. ..
D24 Carnaby Siesta
€4.950,00
Deze stacaravan van het merk Carnaby, type Siesta beschikt over 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer met douche en toilet. De inboedel, alsmede de schuur is bij de koop inbegrepen. Honden zijn niet..
E30 ABI Arizona
€6.450,00
Deze stacaravan van het merk ABI en type Arizona met een afmeting van ca. 9.20 m.x 3.80 m. beschikt over 2 slaapkamers, een keuken met koelkast en 4-pits gasstel, een badkamer met douche, toilet en wa..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 24